Upřesnění propozic

04.02.2015 22:09

Informace k BoBoloppetu 2015

 

Datum:  sobota 07.02.2015

Přihlášení: do pátku 6.2. přes formulář na stránkách závodu (platba startovného 500,- Kč na startu), nebo na startu.

Start: Bedřichov v Jizerských horách - stadion - od 8:00 do 10:00 - libovolný start

Výdej startovních čísel:  ve stanu na stadionu v Bedřichově od 7:00 do 9:30. Zde se také můžete převléci a nechat věci. Za odložené věci neručíme.

Startovné: dle datumu přihlášení + jakákoliv věc v hodnotě nad 100 Kč (po dojetí bude sloužit jako cena). Žádáme závodníky, aby trochu zapojili fantazii a jako cenu nenosili alkohol.

Kategorie: muži 18-100 let, ženy 18-99 let

Trasa: 90 km styl dle libosti (klasika i bruslení). Každý závodník je povinen nastudovat si trasu. Plánek najdete zde. Trasa nebude v terénu nijak značena.

Kontroly: na trati bude kromě startu a cíle dalších 9 kontrol. Jejich rozložení najdete zde. Na kontrolách budou pověřené osoby označené vestami, které budou zapisovat projíždějící závodníky. Každý závodník je povinen přesvědčit se, zda ho kontrola zaznamenala, případně nahlásit svoje startovní číslo.

Občerstvení: během závodu z vlastních zásob nebo v restauračních zařízeních podél trati. V cíli zdarma čaj a tatranka 

Cíl: Bedřichov v Jizerských horách - stadion - od 12:00 do 18:00 - limit závodu

Vyhlášení výsledků: Bedřichov - Restaurace Dolina - 19:00.

Podmínky: závodu se každý účastní na vlastní nebezpečí a předem přísahá na svoji lyžařskou čest, že při závodě bude postupovat čestně a bude ctít pravidla slušného lyžování a chování.

Zázemí: parkování na centrálním parkovišti v Bedřichově, převlečení a úschova věcí ve stanu na stadionu. Upozorňujeme závodníky, že Skiservis Mára funguje v normálním provozu pro ostatní návštěvníky Jizerských hor. Závodníci si mohou nechat namazat na závod za standartních podmínek a po zaplacení.

 

Startovní čísla 2015                Kontroly