BoBoBěh a BoBotriple 2015

09.11.2015 16:14

Silvini Madshus team uspořádal v neděli 8.11.2015 za krásného počasí  další z řad závodů, které pro širokou veřejnost během roku připravuje. Nyní se uskutečnil na Bedřichově již třetí ročník BoBoBěhu - 30km dlouhého horského běhu po Jizerkách s převýšením 853 m.

Závodu se zůčastnilo rekordních 40 mužů a 15 žen, dohromady tedy celkem 55 závodníků. Mezi muži byl nejrychlejší Petr Lajtkep z AC Slovan Liberec, který zvládl závod v novém rekordu trati 2:07,45 před Petrem Urbánkem (Pomalí kluci)  a loni také třetím Matějem Jakoubkem z pořádajícího Silvini Madshus teamu. V ženách zvítězila rovnež v rekordu trati Tereza Zuzánková z Eleven Run Teamu s časem 2:22,21 před Ivou Novotnou (Pomalí kluci) a třetí Radkou Zelenkovou ze Silvini Madshus teamu.


Kompletní výsledky běhu:

BoBoBeh_vysledkyCelkem.pdf
BoBoBeh_vysledkyMuži.pdf
BoBoBeh_vysledkyŽeny.pdf
 

Zároveň se tímto závodem uzavřel BoBotriple, kde se započítávaly kromě běhu také výsledky z BoBoloppetu - 90km na běžkách a Silvini Skiroll cup Ještěd - výjezd na kolečkových lyžích do nebe. Bojovalo se do posledních metrů, ale nakonec soutěž o Krále Jizerských hor ovládl již vítěz BoBoloppetu Petr Marhoun z MFF UK Praha a Radka Zelenková ze Silvini Madshus teamu.

 

Kompletní výsledky triplu - BoBoTriple_konecnevysledky2015.pdf (136,2 kB)

 
Již od úterý 10.11.2015 je možno se za výhodných podmínek hlásit na všechny výše uvedené závody v roce 2016. Neváhejte, kapacita je omezená. Přihlášení probíhá přes formulář na stránkách závodu. Budeme se na Vás těšit. 

Fotogalerie ze závodu zde:     foto od Zuzanky
                                                          foto od Dušana Koutníka
                                                      foto od Evy Pazderské