BoBoběh - úprava na opravdu virtuální závod

02.11.2020 17:44

Před měsícem jsme vymysleli způsob, jak BoBoběh uspořádat navzdory všem opatřením. Mezitím se ale situace značně přiostřila, je nouzový stav a platí velká řada nových zákazů. Proto si myslíme, že bude lepší variantou se závodu zúčastnit pouze formou virtuální. Pokud se na startu, na trati nebo v cíli s někým potkáte, tak tomu samozřejmě nejsme schopni zabránit a je to vaše svobodné rozhodnutí, my ale doporučujeme dodržovat rozestup 2 metry nebo mít nasazenou ochranu v podobě roušky nebo respirátoru.

Termín závodu tedy zůstává od pátku 6.11. od 8:00 do neděle 8.11. do 16:00 a trať musíte proběhnout celou sami (je na vás zda sami, či s kamarády ve dvou lidech, nebo s rodinou) a poslat nám meilem odkaz na nějakou aplikaci nebo fotku z té aplikace, která zaznamenává trasu pomocí gps a zároveň čas (nejprůkaznejší je Strava, Garmin, Sunto, Polar, TomTom a další). My posbírané časy následně vyhodnotíme a poté vyhlásíme výsledky, jako ceny budou rozděleny výherní poukazy mezi nejlepší dosažené časy v kategoriích, ale uděláme i tombolu a rozdělíme ceny i mezi náhodně vylosované. Do závodu jsou počítaní pouze ti závodníci, kteří se řádně přihlásili a uhradili startovné, které má dvě podoby (základní 100 Kč, nebo původní 200 Kč formou podpory pořadatelů - to je na vás). Pro závodníky běžící poslední část Triplu se časy normálně započítají do tabulky a BoBo Triple 2020 bude také řádně vyhlášen - Jizerské hory tedy budou mít svého krále! Děkujeme za pochopení a věříme, že nám zachováte přízeň, až tato divná doba skončí a budeme se zase jen usmívat. V současné době závod nejde kvůli vládním opatřením uspořádat v klasické podobě. Skol v Jizerkách

PS: skřítci již nedoporučují start v neděli v 10:00, časomíra tam v tu dobu nebude, ale parkoviště u Dolfinu můžete využít. Hodně štěstí.