BoBoloppet - přepis startovného na 2025

08.03.2024 21:59
Ahoj,
 
po dlouhých letech, kdy nám přálo štěstí a mohli jsme dělat závod každý rok a to i v dobách covidu, nebo kdy se spoustu jiných závodů včetně Jizerské 50 rušilo, nám letos už to štěstí nepřálo. Totální nedostatek sněhu v kombinaci s vysokými teplotami a měsícem deště udělal své. Ještě týden před startem jsme v sobotu vymysleli a projeli smysluplnou náhradní trasu o délce 65 km se startem od Soušské přehrady a zázemím závodu v hotelu u hráze, ale bohužel příval srážek v neděli a pondělí znamenal konec nadějí. Ano, závod by se dal odjet s přenášením na malém okruhu, ale to asi není úplně jeho smyslem. Je nám to moc líto, vše bylo připraveno, vyhřívaný stan na stadionu, objednané jídlo i pivo, vyrobená startovní čísla . . .
 
V pravidlech a propozicích závodu je uvedeno: "V případě, že by se závod nemohl z důvodu fatálního nedostatku sněhu konat a nešlo ho ani přeložit na jiný termín, tak se startovné nevrací, pouze lze svoji přihlášku za poplatek 400 Kč přesunout na další rok. To stejné platí pro COVID, jsme přesvědčeni, že závod půjde udělat i za extrémní situace s omezeným zázemím (prezentace, stan, občerstvení), kdyby ani to nešlo, platí již zmíněné výše." Je nám jasné, že se to třeba nebude někomu líbit, ale kdo kdy něco pořádal, tak by to měl pochopit. Tyto podmínky byly řádně uvedeny v době, kdy se každý dobrovolně přihlašoval a souhlasil s podmínkami závodu.
 
Jaké jsou nyní možnosti:
 
a) závod mě nadále zajímá a chci dle podmínek převést své startovné za poplatek 400 Kč na další rok = oznámím svůj záměr takto startovat pořadateli jako odpověď na tento meil do31.5.2024 nebo info@edsilvini.com a pošlu platbu 400 Kč na účet pořadatele 7508046001/5500 do 30.6.2024 nebo pomocí QR kódu:

​b) závod už mě nezajímá, ale našel jsem někoho jiného, kdo by jel závod místo mě = je nutné nám poslat meil s informacemi o novém závodníkovi v tomto pořadí: Příjmení, Jméno, tým, rok narození, kategorie, styl, pokolikáté pojede, BoBoloppet nebo BoBoTriple a následně platí vše, co je napsáno ve variantě a) = do 31.5. poslat info o změně a do 30.6. poslat platbu viz bod a)
 
c) byl jsem přihlášen na BoBotriple = platí pro mě to samé, jako pro variantu a) nebo b) (kolo se letos nejede a na běh je třeba přihlásit se zvlášť, tím se celý Triple se převede na rok 2025) nebo d).
 
d) závod už mě nezajímá = startovné propadá pořadateli dle pravidel závodu
 
BoBokolo - vzhledem k tomu, že se jedná o závod pro BoBotriple, který se letos neuskuteční, tak tento závod se letos také nepojede
 
BoBoběh - závod se normálně uskuteční v řádném termínu.
 
Díky moc za podporu a pochopení a pevně věříme, že se všichni uvidíme na originální trati 90 km v roce 2025 při krásné zimní podmínce, komu by se stýskalo, tak je tu samozřejmě ještě listopadový BoBoběh :-)
 
Skol Mára