Zažijte krásu podzimních Jizerek

09.10.2019 23:27

V neděli 3. listopad se nám blíží a s ním termín dalšího ročníku ON BoBoBěhu - krásného a náročného horského běhu podzimními Jizerkami. Trať o délce 30 km prověří opravdu každého. A to zejména ve druhé polovině, kdy na závodníky čeká výběh divokým údolím Bílého Štolpichu na Bílou kuchyni a dále až na Olivetskou horu. Odměna v cíli čeká ale také na každého - podobně jako u lyžařského BoBoloppetu věcnou cenu v hodnotě nad 100 Kč obdrží všichni závodníci. Pro prvních pět mužů a 3 ženy jsou pak připraveny ceny od sponzorů. Zároveň také vrcholí seriál BoBoTriple o krále či královnu Jizerských hor (90 km na běžkách, 90 km na kole a 30 km běh). Hlavním partnerem závodu je společnost ON - výrobce kvalitních běžeckých bot ze Švýcarska. Jejich boty jsou připraveny pro ty nejrychlejší a ve spolupráci s prodejnou Kerda sport si je budete před i po závodě moct prohlédnout a vyzkoušet. Novinkou letošního roku je závod Buď Fit na 10 km a dětský závod na 1 km v Bedřichově od Dolfinu k vodojemu.

Video z loňského roku: https://youtu.be/wsj0uvJiRRw

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení je možné on-line do čtvrtku 31.10. po registraci na stránce https://www.boboloppet.com/bobobeh/registrace/ a po zaplacení startovného 200 Kč. Později je ještě možné přihlášení na místě za zvýšené startovné 300 Kč u prezentace.

Těšíme se na vás na startu v Bedřichově na Dolfinu - parkování možné zdarma!

Startovní listina: BoBoběh_startovní_listina 

Trasa: !!! POZOR, NELZE BĚŽET PŘES HRÁZ, PROTO SE NA KANÁLE UHNE DOLEVA A POBĚŽÍ SE OKOLO PŘEHRADY ROVNOU, TRASA BUDE OPĚT ZNAČENA !!!

Odkaz nová trasa: https://mapy.cz/s/kudezezaza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ještě nemáš legendární tričko, mikinu nebo hrnek BoBoloppet? Není možné!!! Objednej přímo na e-shopu Merchatoru, kde najdeš kompletní nabídku.