Poslední pokyny před startem + startovní listina

03.02.2017 02:22

S hrdostí nám vlastní slavnostně oznamujeme, že závod BoBoloppet se v roce 2017 uskuteční v řádném termínu, tedy v sobotu 4.února 2017. Vzhledem k výborným sněhovým podmínkám jedeme konečně opět celou trať, jak je vám známa. Těšíme se, že si závod užijete a spolu s námi ho pak v sobotu večer na slavnostním vyhlášení oslavíte.

Přihlášky: jsou ještě možné za 800 Kč, zbývá zhruba 10 startovních čísel, ale pouze na místě startu v Bedřichově u prezentace, rezervace předem není možná, kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Prezentace: ve vyhřívaném stanu na stadionu v Bedřichově od 7:30 do 9:30, kde je zároveň výdej startovních čísel, výdej potvrzovacích kartiček pro kontrolní body a odevzdávání cen v hodnotě nad 100 Kč (zakázán je alkohol).

Trasa: je dlouhá poctivých a nekompromisních 90 km a dle tradice není nijak značena (virtuální prohlídka trati)!!! Doporučujeme popis trasy + mapa trasy + profil trasy + kontrolní body - těch je celkem 11 a budete si je zaznamenávat do specielní kartičky, kterou obdržíte na prezentaci. Kontroly na trati mají podobu oranžovo-bílých lampionů používaných pro orientační běh a jsou zavěšeny vždy na pravé straně ve směru jízdy a očíslovány čísly 1-11 se specifickým kódem.

Zázemí a občerstvení: ve vyhřívaném stanu na stadionu v Bedřichově, kde je zároveň převlékárna, prezentace, ale za věci zde ponechané neručíme. Dobroty vám tradičně peče naše Zuzanka a její pomocnice.

Vyhlášení: od 19:00 na Dolině - je možno jít tam již předem a dát si třeba večeři nebo pívo.

Občerstvení cestou: dle tradice z vlastních zdrojů, ale něco mi říká, že na Jizerce u pobočky Skiservisu Mára bude podobně jako loni připraveno malé překvapení od pana Dudy a Bišiho :-)

Ceny: prvních 5 mužů a první 3 ženy jedoucí klasicky (hlavní kategorie), první 3 muži a 3 ženy v celkovém pořadí, první tři veteráni a první tři veteránky (nad 50 let) v celkovém pořadí, nejstarší účastník a pak samozřejmě i všichni ti, co dojedou do cíle.

Média: bude zpracována krátká videoreportáž a fotografie ze závodu budete mít od Oty Mrákoty

Servis lyží: zajišťuje již tradičně Skiservis Mára na Bedřichově i na Jizerce, lyže na parafínování nutné dodat do 15:00 v pátek, stoupací vosky se budou mazat od 7:15 v sobotu.

Cíl: do 18:00, pak už máte smůlu a věci si můžete vyzvednout na Dolině :-)

Parkování: na centrálním parkovišti v Bedřichově

Startovní listina aktualizována 02.02.2017: BoBoloppet2017_startovniListina.pdf

Posledních cca 10 volných čísel na startu.

Skol a dobrou mázu přejí všichni z organizačního výboru BoBoloppeťáků.